• Jatka kassalle

 

Meiltä saa miltei kaikkea, ainakin melkein.

 

Olemme erinomainen valinta palvelu- ja tavarantoimittajakumppaniksi. Asiakkaiden tarpeet huomioiva henkilökunta koostuu koulutetuista IT-alan ammattilaisista. Meiltä löytyy mm. verkkoasiantuntija, Linux-asiantuntija, tehotyöasemien ja kannettavien asiantuntija. Teitä valmiina palvelemaan on yli kymmenen henkilön asiantuntijaryhmä. 

 

Me tiedämme mitä me teemme, joten et maksa turhasta. 
 

Suuri tuotevalikoima ja edullinen hintataso

Valikoimamme kattaa yli 80 000 tuotetta. Meiltä löydät HP:n, Fujitsun, Asuksen, Lenovon, Dellin, Toshiban ja monien muiden merkkien tuotteet. Olemme myös sertifioituja partnereita monelle päämiehelle, joten valmistajakohtainen tuotetietämys on erittäin hyvä. Vahvuutena näemme myös sen, että henkilökuntamme on sitoutunut yrityksemme toimintaan, joten samat ihmiset palvelevat teitä. Siksi moni yritys ja yhteisö on valinnut meidät palvelukumppaniksi ja päähankintakanavaksi.

Keskittämällä ostokset meille, voitte säästää suuria summia, sillä verkkokauppamme hinnat ovat voimassa myös myymälässä. Voitte rauhassa tutustua valikoimaamme, sillä verkkokaupastamme löytyy runsaasti kuvia ja tuotetietoja. Tilauksen voi tehdä verkossa tai tulla myymälään keskustelemaan hankinnoista. Asiantuntijamme osaa arvioida hankintatarpeenne.

 

Verkkotuntemus ja edullinen hankintapaikka

Suurin murhe yrityksissä on verkon ongelmat ja keskitettyjen verkkopalvelimien ja tulostimien käyttö. Tunnemme myymämme laitteet ja myös laiteasennukset saatte meiltä. Meiltä voi tilata mm. tilojen verkkokaapelointeja, verkkosuunnittelun, palvelimen ja palvelimen kaapit ja muut verkkotuotteet.Voimme tulla myös arvioimaan yritykseenne verkkotilanteen ja mahdollisen laitekannan. 

Asennustuntihintamme on 60 euroa + alv + työn aloitusmaksu (matkaetäisyydestä riippuen).