• Jatka kassalle

Mietitkö tehotyöaseman hankintaa, kitkutteleeko konttorinväki vanhoilla oikuttelevilla koneillaan?

Grenke-leasing on nopea ja helppo tapa tehdä IT-hankintoja. Grenke rahoittaa IT-laitteita sekä ohjelmistojen hankintaa. Leasingrahoituksella maksat hankinnoista kuukausimaksua. Kuukausimaksu voi olla vain pari kymppiä, riippuen mikä laitteen todellinen hankintahinta on.

    "Puhelinmyyntialan yritys hankki 7 tietokonetta ja maksaa niistä vain 100 euroa     kuukaudessa. Jokaisen työntekijän työkone maksaa siis keskimäärin vain 20 euroa     kuukaudessa. Se on heti vähennyskelpoinen kuukausitasolla. "

Grenke palvelee yrityksiä, yhdistyksiä, toiminimiä ja julkishallinnon asiakkaita heidän rahoitustarpeissaan riippumatta rahoituksen koosta tai asiakkaan sijainnista.

    "Masa on yrittäjä, hän tarvitsee noin tuhannen euron laitteistot ja ohjelmistot. Hän     maksaa kuussa viisikymppiä ja kahden vuoden jälkeen laitteet vaihdetaan uusiin ja     hän lunastaa laitteet edullisesti kotikäyttöönsä. "

Voit hyötyä leasingmallista ilman taloudellista riskiä. Ostamisen sijasta säästät jo edullisella leasinghinnoittelulla. Grenke rahoittaa hankintoja alkaen 500 € (alv 0%), joten pienienkin hankintojen rahoittaminen on mahdollista. Maksut 3kk:n jaksoissa ennakkoon. Lisäksi jokaisesta sopimuksesta peritään kertaluontoinen 75 € avausmaksu.

 

Mitä etuja GRENKE tarjoaa?

  • Säästät veroissa, koska leasinghankinnat voidaan vähentää täysimääräisinä verotuksessasi.

  • Säästät käteisvaroja muihin tarpeisiin etkä ole sidottu tuotteisiin pysyvästi.

  • Oma pääoma ei kärsi suurista kertahankinnoista.

  • Voit sijoittaa hankintoihin suunnitellut rahat itse liiketoimintaan, missä ne tuottavat paremmin.

  • Tiedät jo etukäteen kiinteät kulut sopimuksen laitteista ja voit budjetoida tehokkaammin.

  • Saat takuuvarmasti nopean luottopäätöksen ja hankinta on helppoa

  • Tarjoamme joustavuutta sopimuksissa. Halutessasi voit jopa vaihtaa leasing laitteita uudempiin sopimuskauden aikana.

 

Lue lisää: grenkeleasing.fi

Miten tilaan leasignlaitteet?

Tee siis tilaus tietokonekauppa.fi -verkkokaupassa jo tänään. valitse maksutavaksi osamaksu ja kirjoita lisätietoihin, että haluat leasingillä. Yritykseltä edellytetään että se on ennakkoperintärekisterissä, sillä on liiketoimintaa tai olemassa oleva liiketoimintasuunnitelma. Aloittavat yritykset saattavat tarvita vakuudeksi pankkitakauksen. Leasingrahoitus vaatii luottopäätöksen, ennen tavaroiden luovutusta/ostoa.
Tietokonekauppa.fi
?>