• Jatka kassalle

Tietokonekauppa.fi

Tietokonekauppa.fi on vuonna 2003 perustettu turkulainen perheyritys. Olemme täyden palvelun IT-alan jälleenmyynti- ja huoltoliike. Asiakkainamme ovat yritykset, valtion laitokset, kunnat ja yksityiset asiakkaat. Toimimme myös valtion laitoksien sopimustoimittajana.

Päätoimipaikkamme ja myymälämme sijaitsee Turussa. Kaikki tuotteemme ovat tilattavissa koko Suomen alueelle, myös Ahvenanmaalle. Toimitamme tuotteita ja tietokoneita myös kansainvälisiin toimituksiin ulkomaille, kuten mm. Iso-Britanninaan, Ranskaan, Saksaan, Yhdysvaltoihin, Viroon ja Ruotsiin.

Toimitustavat ja Maksutavat

Tuotteet ovat haettavissa myymälästämme tai tilattavissa kotiin. Myymälän varastosaldon näet suoraan sivuiltamme ja hinnat ovat molemmissa samat. Jos tuotetta ei ole myymälässämme, voit tilata sen sinne noudettavaksi ilman lisäkustannuksia.

Toimitustapoihimme kuuluvat Postin ja Matkahuollon toimitustavat. Myös kotiinkuljetus ja yrityksille toimipaikkoihin toimitukset onnistuvat.

Turussa ja sen lähialueilla on saatavilla myös meidän oma kuljetuspalvelu.

Yritys- ja yhteisömyynti

Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme perinteisten maksutapojen lisäksi myös yrityslaskutuksen sekä leasingmahdollisuuden. Myös sähköinen verkkolaskutus onnistuu.

Palvelut ja Huolto

Myymälämme yhteydessä on myös huolto. Huoltohenkilökuntamme on hyvin koulutettu ja omaa korkean tietotaidon.

Perinteisten huoltotöiden lisäksi tarjoamme myös huoltotöitä, asennuksia ja opastuksia asiakkaan luona.

TK:Kone

TK:Kone on tietokonemerkkimme. TK:Kone -tietokoneet valmistetaan Turussa ja ne ovat täysin räätälöitävissä.

TK:Kone -tietokoneiden komponentit valitaan ammattitaidolla ja harkiten, komponentit ovat siis järkevässä suhteessa toisiinsa eikä ns. "valmiskoneissa" usein esiintyviä pullonkauloja pääse syntymään.

Yritystiedot

Omistaja: SH-Group Oy (perustettu 1998)
Yhtiömuoto: Osakeyhtiö 
Y-tunnus: 1466723-6 

ALV. rek.