• Jatka kassalle

Rekisteriseloste
Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

SH-Group OY (Y-tunnus: 1466723-6)
Itäinen Pitkäkatu 26
20700 TURKU

Rekisteriasioita hoitava henkilö
Henri Lindén
sähköposti myynti @ tietokonekauppa.fi

Rekisterin nimi
Tietokonekauppa.fi asiakasrekisteri

 

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt, kirjautunut uutiskirjeeseen tai tilannut verkkokaupasta.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on asiakasrekisteri ja uutiskirjeryhmä. Tietoja voidaan käyttää toimintamme kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Ilman erillistä hyväksyntää emme käytä tietojanne markkinointiimme. Emme luovuta asiakasrekisteriämme ulkopuolisille. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme, sähköpostitse rekisterinhoitajalle.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Yritys* (ei pakollinen)
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
 

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta ulkopuoliselle taholle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatussa järjestelmässä.