• Erinomainen valinta palvelu- ja tavarantoimittajakumppaniksi.

  Olemme erinomainen valinta palvelu- ja tavarantoimittajakumppaniksi. Asiakkaiden tarpeet huomioiva henkilökunta koostuu koulutetuista IT-alan ammattilaisista. Meiltä on kokemusta seuraavista alueista:
  - langallisten ja langattomien lähiverkkojen suunnittelu ja toteutus
  - palvelimet ja järjestelmät: Linux järjestelmien ja Linux palvelimien suunnittelu, toteutus ja ylläpito
  - tehotyöasemien ja mobiilitehotyöasemien ratkaisut

  Teitä valmiina palvelemaan on yli kymmenen henkilön asiantuntijaryhmä.

  Me tiedämme mitä me teemme, joten et maksa turhasta. 

  Suuri tuotevalikoima ja edullinen hintataso

  Valikoimamme kattaa yli 80 000 tuotetta. Meiltä löydät HP:n, Fujitsun, Asuksen, Lenovon, Dellin, Toshiban ja monien muiden merkkien tuotteet. Olemme myös sertifioituja partnereita monelle päämiehelle, joten valmistajakohtainen tuotetietämys on erittäin hyvä. Vahvuutena näemme myös sen, että henkilökuntamme on sitoutunut yrityksemme toimintaan, joten samat ihmiset palvelevat teitä. Siksi moni yritys ja yhteisö on valinnut meidät palvelukumppaniksi ja päähankintakanavaksi.

  Keskittämällä ostokset meille, voitte säästää suuria summia, sillä verkkokauppamme hinnat ovat voimassa myös myymälässä. Voitte rauhassa tutustua valikoimaamme, sillä verkkokaupastamme löytyy runsaasti kuvia ja tuotetietoja. Tilauksen voi tehdä verkossa tai tulla myymälään keskustelemaan hankinnoista. Asiantuntijamme osaa arvioida hankintatarpeenne.

  Verkkotuntemus ja edullinen hankintapaikka

  Suurin murhe yrityksissä on usein verkon ongelmat ja keskitettyjen verkkopalvelimien ja tulostimien käyttö. Tunnemme myymämme laitteet ja myös laiteasennukset saatte meiltä. Meiltä voi tilata mm. tilojen verkkokaapelointeja, verkkosuunnittelun, palvelimet ja palvelimien kaapit ja muut verkkotuotteet. Voimme tulla myös arvioimaan yritykseenne verkkotilanteen ja mahdollisen laitekannan. Autamme asennuksissa sekä korjaamme ja huollamme vanhoja laitteita.


  Yhteystiedot:

  Puhelin:       +358 45 111 8371 (arkisin klo 10-18)
  Sähköposti: yritysmyynti@tietokonekauppa.fi