• Bitcoin kryptovaluutta maksutapana

  Meillä käy maksutapana myös bitcoin kryptovaluutta. Voit maksaa minkä tahansa ostoksen bitcoineilla, riippumatta tilauksen koosta. 

  Maksutapahtuma, maksusuorituksen protokolla ja yhteensopivat lompakot

  Käytämme bitcoin maksun siirron todentamiseen BitPay -palvelua. Maksunvälittäjä edellyttää, että maksun suorittamiseen käytetään Bitcoin Payment Protocol -yhteensopivaa lompakkoa, joka mahdollistaa maksun suorittamisen nopeasti, turvallisesti ja luotettavasti. Payment Protocol yhteensopivat lompakot: BitPay, Copay, Mycelium, Bitcoin Core ja Electrum. Päivitetty lista maksun välittäjän sivulla: https://bitpay.com/docs/wallets

  Mikäli käyttämäsi lompakko ei tue Payment Protocol -tekniikka, niin silloin pitää ensiksi siirtää riittävä määrä bitcoineja tätä tekniikkaa tukevaan lompakkoon. On suositeltavaa käyttää todellista bitcoin lompakkoa, mutta voit käyttää myös mitä tahansa muita lompakkopalveluita, jotka tukevat Payment Protocol -tekniikkaa.

  Lisätietoa:
  Which wallets work for a BitPay payment? Which wallets are compatible?

  How to Pay with Bitcoin and Bitcoin Cash

  Bitcoin -maksun suorittamisen aloittamiseksi pitää ensiksi antaa sähköpostiosoite maksun suorittamista, yhteydenottoa tai hyvitystä varten. Tämän jälkeen näytetään Payment Protocol -maksulinkki, QR-koodi, vaihtokurssi ja suoritettavan maksun määrä. Maksun aikana luodaan Payment Protocol linkin avulla SSL-suojattu yhteys bitcoin maksun todellisen vastaanottajan kanssa, joka on maksun välittäjä: BitPay.

  Maksu suoritetaan maksun yhteydessä annettua Payment Protocol -linkkiä klikkaamalla, käyttämällä annettua QR-koodia tai kopioimalla ja liittämällä se maksun suorittamista varten. Maksulinkki sisältää oikean maksun vastaanottajan osoitteen ja oikean lähetettävän summan, joka sisältää myös riittävän suuren network/miner fee -osuuden, jotta maksu voidaan saada hyväksytysti läpi. Maksutapahtumasta ei aiheudu asiakkaalle muita ylimääräisiä kuluja.

  Mikäli maksun suorittaja yrittää lähettää virheellisen summan tai maksun suorittamiseen käytetty lompakko ei tue Payment Protocol -tekniikkaa, maksu tullaan hylkäämään eikä maksua välitetä eteenpäin. 

  Tilauksen voi halutessaan maksaa bitcoineilla myös myymälässä, mutta välillä palvelu on ruuhkautunut, joten varaudu odottamaan siirron vahvistumista 5 - 30 minuuttia. Koska maksutapahtuman vahvistuminen voi pitkittyä tai keskeytyä, emme voi luovuttaa tilauksen tuotteita ennen maksutapahtuman vahvistumista.

  Palautukset, peruutukset ja vaihtotilaukset

  Mahdolliset palautukset, tuotevaihdot ja peruutukset tehdään käyttäen alkuperäistä maksutapaa palauttaen maksu palautushetken kurssin mukaan bitcoineina.