Leasing-rahoituksella jaksotat hankinnat yrityksellesi

Leasing-rahoitus on hankintapa, jossa laitteistokulut jakaantuvat kuukausikohtaisesti. Leasing on laitevuokrausta ja sopimuskausi on tavanomaisesti 12 - 36 kk. Sopimuskauden jälkeen useimmiten sopimus pitää rahoitusyhtiön kanssa lakkauttaa ja tämän jälkeen joko sovitaan laitteiden lunastamisesta omaksi tai palautuksesta.

Leasing on helppo ratkaisu. Ostamisen sijasta säästät edullisella leasinghinnoittelulla.

 

Leasing -rahoituksen edut

Leasing -rahoituksessa tulee joko 1 kk tai 3 kk välein lasku laitteista. Lasku sisältää kuukausivuokran, laskutuslisän sekä arvonlisäveron. Kokonaisuudessaan laitehankinta vähentää kuukausittaista tulosta koko kulun verran. Eli näin ollen laitteistosta ei tule yllätyspoistoja ja kuukausihinta on kokonaisuudessaan vähennyskelpoinen. Säästät käteisvaroja muihin tarpeisiin etkä ole sidottu tuotteisiin pysyvästi. Tällöin yrityksen oma pääoma ei kärsi suurista kertahankinnoista ja tiedät jo etukäteen kiinteät kulut sopimuksen laitteista ja voit budjetoida tehokkaammin.

Rahoituskumppanimme myöntää rahoituksen, mikäli yrityksen tiedot ja päättäjillä on kaikki asiat kunnossa. Rahoituspäätöksen voi saada myös uudelle yritykselle, tällöin saatetaan tarvita pankkitakaus hankinnan positiivisen rahoituspäätöksen saamiseksi. Nämä ovat kuitenkin aina yrityskohtaisia. 

 

Lähetä leasingtarjouspyyntö

Lähetä meille leasingtarjouspyyntö tarvitsemistasi laitteista osoitteeseen: henri@tietokonekauppa.fi