Yrityksille lähi- ja etätukipalvelut

Yrityksille tarjoamme tuotteita, palveluita ja ylläpitoa

 • ICT-ulkoistus
  Yksilöidyt ja räätälöidyt ratkaisut juuri teille. Me huolehdimme, että yritykselläsi on tieto parhaista ratkaisuista ja valitaan teille parhaiten käyttöönne sopivat mallit.
 • Laitetoimitukset
  Yhdestä paikasta tietokoneiden, työasemien, mobiililaitteiden ja oheislaitteiden hankinta. Edulliset aidot tarvikkeet tulostimiin ja oheislaitteisiin. Kaikki yhdestä paikasta. Joustavat rahoitusratkaisut.
 • Office 365 palvelut
  Suosituimmat Office -ohjelmistot kätevästi yhdellä sopimuksella.
 • Tietoturvaratkaisut
  Keskitetyt tietoturvaratkaisut lähtevät älykkäistä verkkolaitteista ja järkevällä pilvipalveluvarmennuksella.
 • Tietojen varmuuskopiointi
  Varmuuskopiointi on vikaantumisen tai virushyökkäyksen seurauksena tärkeä kohta. Tähän monet herää vasta sitten kun osa tiedoista on menetetty. Meiltä löytyy erilaisia varmennusratkaisuja eri kokoisiin varmennustarpeisiin.
 • Tukipalvelut
  Tukipalveluilla varmistat IT:n toimivuuden ja tulemme paikalle tai ratkaisemme ongelman etänä.
MIKSI MEIDÄT

TIETOKONEKAUPPA.FI ICT-KUMPPANIKSI JA LAITETOIMITTAJAKSI

Tietokonekauppa.fi on edullinen, koska hinnat ovat läpinäkyvästi vertailtavissa kaikkien nähtävillä. Hinnat ovat linjassaan ja ovat hinnoiteltu agressiivisesti.

Jos tietokonekauppa.fi toimittaa asiakkaalle tukipalveluita sopimuksella, koostamme asiakkaan laitekannasta raportin jonka avulla saamme nopeasti oikeat tukitoimet alkuun, jos laite lakkaa toimimasta tai jokin laite tarvitsee vaihtaa.

Haemme jatkuvasti lisää kumppaneita huoltoverkostoomme ja tällä hetkellä huoltoverkostomme toimii Varsinais-Suomen alueella.

PERUSHUOLTOHINNASTO

YRITYSHUOLLOT

Ei kuukausimaksuja
 • Lähituki 99 € / ensimmäinen tunti
 • Etätuki 60€ / tunti
 • Yritysmyynnin yhteyshenkilö
 • Muut konsoltointipalvelut paikan päällä 60 € /tunti
Ergonomiaa

Vaivaako hiirikäsi?

Mikä on hiiriohjain?

Se on kehitetty toistuvia liikkeitä varten, ohjaamaan peukalolla esim. hiiren kursoria ja vieritystä. Hiiriohjain liitetään osaksi näppäimistöä ja näin ranne rasittuu vähemmän. Myös niskaan ja sormiin kohdistuva kuormitus vähenee. Rollermousella saa pikanapautuksella kopioi ja liitä -painikkeet ja voidaan säätää näppäilyherkkyyttä. 

Meiltä löydät ergonomiset rannetuet ja hiiriohjaimet toimistotyöhön. Valikoimassamme on laajavalikoima pystyhiiriä ja hiiriohjaimia. 

PIENYRITYKSEN TIETOTURVA

TIESITKÖ ETTÄ VANHA VERKKOLAITE ON RISKI?

Monen yrityksen nurkassa on verkkolaite joka päästää yrityksesi ihmiset internetiin. Oletko varma siitä, että laite on ajantasalla? Oletko tarkastanut, että yrityksesi langattomat verkot ovat ajantasaisesti suojattu nykystandardien mukaisesti? 

Jos nämä perusasiat eivät ole kunnossa, ne saattavat avata portin uteliaille ja mahdollisesti sallia pääsyn yrityksen sisäverkkoon. Pääsy sisäverkkoon korottaa tieturvariskiä, sillä monen tietokoneen sisältöön pääsee käsiksi sisäverkosta.  Teemme tietoturvatarkastuksia ja tarkastamme ja varmistamme, että yrityksenne laitteet ovat ajantasaiset. Aina ei vaadita uusien verkkolaitteiden hankintaa, vanhoista laitteista osan voi myös päivittää. 

Hallitsemme Windows - sekä Linux -palvelinympäristöt. 

Yritysmyynti Henri
Soita: + 358 45 111 8371
AG Neovon ratkaisu julkisiin tiloihin

Tuo Showroomisi uudelle levelille

Erittäin ohuet pystynäytöt tarjoavat erottuvuutta showroom -tiloihin. Panosta näyttävyyteen ja täydellinen pari moderniin ja tyylikkääseen ympäristöön. DF55 tarjoaa kaksipuoleisen näyttöratkaisun julkisiin tiloihin. 

AG Neovon ohuet ja ttylikkäät näytöt ovat maailmanlaajuisesti Mercedes Benz -liikkeissä.